Om oss

- Små stjärnor lyser också i mörkret - 

HemmaWiD är ett nystartat företag på jakt efter goda och nära kontakter i Dalarna. Att få hjälpa och underlätta vardagen för familjer med tidbrist, våra äldre som med lång livserfarenhet har byggt upp vårat samhälle till vad det är idag, är för oss på HemmaWiD, en ära.

Jag som startade företaget heter Daniel Westling. Mina målsättningar med mitt företagande är att få hjälpa till där det behövs. Jag har alltid tyckt om att ha det rent och fräscht hemma och det här fröet med att starta upp ett företag med något som ligger mig nära, har legat och grott. När jag tillslut lovade mig själv att " gör det, du har kunskapen och är väl förberedd" stod jag där med F-skattsedeln i handen och förtaget var igång på allvar.

Vi riktar först och främst in oss på kontakter och uppdrag i kommunerna : Rättvik, Leksand, Gagnef, Falun och Borlänge då företagets kontor ligger beläget i Mockfjärd. Självklart är vi flexibla med andra orter inom länet, men fokus ligger vid nämnda kommuner.

Våra tjänster är:

  • Enstaka städ - Har du behov av ett entaka städ? Låt oss göra ditt hem skinande rent!
  • Varje vecka städ - Ligger som abonnemang på antingen 3 / 6 eller 12 månader.
  • Varannan vecka städ - Ligger som abonnemang 3 / 6 eller 12 månader.
  • Månadsstäd - Ligger som abonnemang på 6 / 12 månader.
  • Storstäd - Behöver ni hjälp med att få det rent inför eller efter en högtid, såsom jul, påsk, födelsedag eller kanske ett bröllop? Det fixar vi !
  • Flyttstäd - Vi utför flyttstäd efter mäklarförbundets riktlinjer
  • Förråd/garage/uthus städ och rensning - Ett moment som är lätt att säga " vi tar det sen.. " till. Ta det nu vettja och vi ordnar även med transport för återvinning av det som inte ska behållas. Vi har klara rutiner för att ingenting ska bli kastat av missförstånd.


  • Lokalvård - Är ni ett företag som är på jakt efter duktig städpersonal? Ta chansen att anlita duktiga städare med noggranhet, flexibilitet och ett gott bemötande.


  • Vi har även en duktig, erfaren och utbildad trädgårdsmästare inom företaget som väntar på att få klippa gräs och häckar, beskära träd, plattläggning, plantering eller vad ni har behov av på tomten.


Personal och ansvarstagande

Som anställd på HemmaWiDhar all personal ett stort ansvar då det är personalen som är företagets ansikte ut mot er kunder. För att säkerställa bästa kvalitet och förtroende hos er som kund, så är all peronal som ni kommer att vara i kontakt med ansvarsförsäkrad hos Trygg Hansa, samt kollad mot polisens brottsregister och att en UC är gjord på var och en. Detta för att  skapa en trygghet hos er som kund och även att personalen vi tillhandahåller har värdingar som går i linje med företagets.